» Обиколка на остров Амулиани с каяк

Цена 195 лева на участник

Цена за деца до 16г.: 180лв

Цена 230 лева (при тръгване петък сутрин/четв. вечер)
Минимален брой участници – 6

 

Включва:

  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт до Гърция и обратно
  • нощувки на свободен къмпинг– осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • инструктаж за каякинга
  • снимки по време на каякинга

Програмата е подходяща за начинаещи.

Дати: 9ти-11ти септември и при сформиране на група

Петък - тръгване от София в удобно време време след работа (около  19.00 часа)  и пристигане на Халкидики(Гърция) късно вечерта, за нощувка в близост до морския бряг.

Събота - след закуска, следва трансфер до морския бряг, където ще се екипираме и след внимателно изслушване на инструктажа за управлението на каяка, ще тръгнем за о-в Амулиани. Около 40 минутно гребане с каяците ще ни отведе на един от красивите пясъчни плажове в югозападната част на острова, където ще можем да поплуваме или просто да се порадваме на ярките слънчеви лъчи. След като организираме къмпинга, ще има достатъчно време за да се насладим на залеза на слънцето.

Неделя - продължаваме каяк пътешествието си около острова, като ще преминем покрай няколко малки съседните острови. Ще спираме за да се насладим на прекрасните плажове, а преди да достигнем п-в Атон пред нас ще се открие невероятната гледка, която предлагат забележителностите му. С каяците ще стигнем до курортното селце Урануполи /от гр. "небесен град"/, което се намира на 1км. от границата със Света гора. Имате възможност за кратка разходка из градчето за сувенири, товарим каяците на колите и отпътуваме от Гърция за България.

За записване: 0878889092, info@kayak-ekipirovka.com

Затвори