» Каяк и SUP на Лефкада - 4 дни

Цена 330 лева на участник

Цена за деца до 16г.: 300лв

 

Допълнителен ден - 50лв

Минимален брой участници – 6

Включва:

  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт София - Лефкада - София
  • 3 нощувки на къмпинг с топла вода и тоалетна – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • 4 дни каякинг по плажовете
  • квалифициран каяк инструктор
  • каяк инструктаж

Дати: 6ти-9ти април, 28ми април-1ви май,  4ти-7ми май, 24ти-27ми май, 2ри-5ти юни, 6ти-10ти юни и при сформиране на група.

 

Бонус: След каяк пътешествието за деня, участниците в тази програма, ще имат възможност да покарат и набиращия популярност SUP борд.
 
Програмата е подходяща както за начинаещи, така и за хора с опит в гребането. Гребането през деня е около 4-5 часа, в зависимост от желанието на групата, като спираме за почивка по плажовете. С каяците посещаваме кътчета, до които може да се достигне единствено по вода. Тръгването е рано сутринта на първия ден, за да стигнем късния след обед и да гребем по залез слънце. Втори и трети ден сме с каяците на пътешествие, като гребем до островите Спарти, Скорпиди, Меганиси и Мадури. Ще минем и покрай частния остров Скорпиос, който дълги години е бил притежание на фамилията Онасис.Нощуваме на палатки в къмпинг, с топла вода и тоалетна. На четвъртия ден ставаме рано, пием кафе и отново се качваме на каяците за кратко пътешествие до о-в Света Тилия за довиждане с Лефкада. Отпътуване за София. 

Затвори