» Hiko - Cag Bolero Rafter lady

Цена: 145лв

  • Материал: неопрен
  • Цвят: черен
  • Размери: 34 - 46
  • Дебелина: 3мм

Неопреново яке с дебелина 3мм. Походящо е за рафтинг, каякинг и професионални спасители. Неопреновото яке Bolero Rafter lady е женски модел.

Затвори